Cod Captcha :

Introduceti codul :


HELP - Logare studenţi și recuperare cont


Utilizatorul se formează după formula: primele doua caractrere din nume, punct, primele doua caractere din prenume, șapte cifre și litera s iar parola initiala este CNP-ul. Daca nu cunoașteţi utilizatorul, faceţi recuperare de cont
Cei care au 2 sau mai multe prenume, il vor folosi DOAR pe primul! Nu folositi diacritice!
Vă sunt puse la dispoziţie informaţiile de evidenţă şcolară introduse în baza de date din secretariatul facultăţii dumneavoastră şi chestionarele pentru evaluarea cursurilor şi a seminariilor.

Pentru rezolvarea unor eventuale probleme de conectare accesati linkul Recuperare cont

Recuperarea contului se face în situaţia în care aţi uitat credenţialele primite pentru aplicaţia AcademicInfo. Studenţii admişi şi confirmaţi în anul întâi primesc credenţiale după admiterea din toamnă în jurul datei de 20 septembrie.

HELP - Logare secretariate


Pentru a obţine informaţii despre planurile de învăţământ în derulare, discipline şi note, vă rugăm autentificaţi prin intermediul numelui de utilizator şi a parolei primite prin e-mail (acestea se vor transmite securizat). Pentru rezolvarea unor eventuale probleme de conectare, solicitaţi asistenţă la e-mail:
HELP - Logare cadre didactice sau doctoranzi și recuperare cont


Pentru a folosi facilitatea cataloage online sau pentru a obţine informaţii despre planurile de învăţământ în derulare, disciplinele predate şi evaluarea acestora vă rugăm să vă autentificaţi prin intermediul numelui de utilizator şi a parolei primite prin e-mail (acestea se vor transmite securizat). Pentru rezolvarea unor eventuale probleme de conectare accesati linkul recuperare cont , iar daca doriti asistenţă va rugam scrieti email la adresa:
HELP - Logare manageri universitate şi facultăţi


Pentru a obţine informaţii de sinteză din facultatea dumneavoastră/la nivelul UBB, vă rugăm să vă autentificaţi prin intermediul numelui de utilizator şi a parolei primite prin e-mail (acestea se vor transmite securizat) şi să alegeţi facultatea/nivelul UBB. Pentru rezolvarea unor eventuale probleme de conectare, solicitaţi asistenţă la e-mail:
Vă sunt puse la dispoziţie informaţiile de evidenţă şcolară introduse în bazele de date din secretariatele facultăţilor